Vremenska prognoza - Šabac 07.08.2020.

7. avgust 18:05

Iznad većeg dela Evrpe biće sunčano, na zapadu i vrelo. Kiša i pljuskovi sa grmljavinom očekuju se na jugoistoku Evrope. Najhladnije je u Finskoj a najtoplije u Francuskoj i Španiji.

Na Balkanskom poluostrvu promenljivo oblačno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, dok se na severu i severozapadu očekuje suvo.

U Srbiji promenljivo oblačno, toplo i veoma sparno, povremeno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Više padavina biće na jugu Srbije, povremeno i obilnijih. Na severu i zapadu Vojvodine - suvo. Duvaće slab do umeren severni i severoistočni vetar.

U Šapcu prepodne sunčano, popodne pretežno sunčano. Duvaće slab, severni vetar. Minimalna temperatura 18, maksimalna dnevna 32 stepena.

U nedelju pretežno sunčano.
U ponedeljak umereno oblačno.
U utorak pretežno sunčano.
U sredu sunčano i veoma toplo.
Podelite
 • Iznad većeg dela Evrope suvo sa sunčanim intervalima. Obilni pljuskovi sa grmljavinom očekuju se u Grčkoj. Najhladnije biće u Rusiji i u Irskoj,...
  18. sep
 • Iznad većeg dela Evrope biće sunčano i suvo, dok se kiša očekuje u Irskoj i na severu Rusije, i u tim predelima biće i najhladnije, a najoplije očekuje...
  10. sep
 • U Šapcu prepodne sunčano, popodne sunčano i veoma toplo. Tiho i bez vetra. Minimalna temperatura 15, maksimalna dnevna 31 stepen.
  9. sep
 • U Šapcu sutra sunčano. Duvaće slab, južni vetar. Minimalna temperatura 14, maksimalna dnevna 30 stepeni.
  8. sep