Vremenska prognoza - Šabac 04.08.2020.

4. avgust 14:55

Iznad većeg dela Evrope biće sunčano, na jugozapadu i vrelo. Kiša i pljuskovi sa grmlavinom očekuju se na Balkanskom poluostrvu, a kišovito i najsvežije biće u Skandinaviji.

Na Balkankom poluostrvu oblačno i osetno svežije sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Biće uslova za grmljavinske nepogode, grad i obilnije pljuskove. Na jugu i istoku biće sunčano i tropski toplo.

U Srbiji pretežno oblačno i svežije, ali i sparno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Biće uslova za obilnije pljuskove, ali i za grmljavinske nepogode sa gradom. Jugoistočni vetar u skretanju na severozapadni i biće slab do umeren.

U Šapcu prepodne promenljivo oblačno, sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom, popodne oblačno, sa kišom. Duvaće slab, zapadni vetar. Minimalna temperatura 19, maksimalna dnevna 21 stepen.

U četvrtak i petak promenljivo oblačno, povremeno sa kišom.
U subotu pretežno sunčano.
U nedelju pretežno sunčano.
Podelite
  • Iznad većeg dela Evrope suvo sa sunčanim intervalima. Obilni pljuskovi sa grmljavinom očekuju se u Grčkoj. Najhladnije biće u Rusiji i u Irskoj,...
    18. sep
  • Iznad većeg dela Evrope biće sunčano i suvo, dok se kiša očekuje u Irskoj i na severu Rusije, i u tim predelima biće i najhladnije, a najoplije očekuje...
    10. sep
  • U Šapcu prepodne sunčano, popodne sunčano i veoma toplo. Tiho i bez vetra. Minimalna temperatura 15, maksimalna dnevna 31 stepen.
    9. sep
  • U Šapcu sutra sunčano. Duvaće slab, južni vetar. Minimalna temperatura 14, maksimalna dnevna 30 stepeni.
    8. sep