Vremenska prognoza - Šabac 27.07.2020.

26. jul 17:48

Inad većeg dela Evrope biće sunčano i veoma toplo. Kiša i pljuskovi sa grmljavinom očekuju se na Brutanskim ostrvima i u Skandinaviji, i u tim predelima biće najsvežije, dok će najtoplije biti u Španiji.

Na Balkanskom poluostrvu sunčano i toplo, dok se u centralnim i istočnim predelima očekuje više oblačnosti, ponegde i pojava pljuskova sa grmljavinom.

U Srbiji pretežno sunčano i toplije, samo se u toku jutra i prepodneva u centralnim, severoistočnim, istočnim i jugoistočnim predelima Srbije očekuje više oblačnosti, ponegde i slaba kiša ili kratkotrajni pljuskovi. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar, povremeno i pojačan.

U Šapcu prepodne umereno oblačno, popodne pretežno sunčano. Duvaće slab vetar. Minimalna temperatura 17, maksimalna dnevna 30 stepeni.

U utorak pretežno sunčano.
U sredu, četvrtak i petak sunčano i veoma toplo.

Podelite
 • Iznad većeg dela Evrope biće sunčano. Kiša i pljuskovi sa grmljavinom očekuju se u centralnim i zapadnim predelima Evrope. Najhladnije će biti u Rusiji...
  12. avg
 • U Šapcu sutra prepodne umereno oblačno, popodne pretežno sunčano. Duvaće slab, vetar. Minimalna temperatura 19, maksimalna dnevna 32 stepena.
  9. avg
 • Iznad većeg dela Evrpe biće sunčano, na zapadu i vrelo. Kiša i pljuskovi sa grmljavinom očekuju se na jugoistoku Evrope. Najhladnije je u Finskoj a...
  7. avg
 • Iznad većeg dela Evrope biće sunčano, na jugozapadu i vrelo. Kiša i pljuskovi sa grmlavinom očekuju se na Balkanskom poluostrvu, a kišovito i...
  4. avg