GO SNS Šabac: Pokušaj da se prekroji volja Šapčana

8. jul 14:42

Povodom kamenovanja prostorija Srpske napredne stranke, i pričinjene materijalne štete, u saopštenju Gradskog odbora SNS-a ističe se da su užasnuti klimom koju u društvu stvaraju pristalice političkih struktura poraženih na lokalnim izborima 21. juna u našem gradu.
Šapčani su 21. juna jasno rekli šta misle o politici koja je ovaj grad prekrajala dve decenije. Sada ova ubedljivo poražena grupa, umesto da raspiše ponavljanje izbora na 27 biračkih mesta, pokušava da prekroji volju Šapčana, oglušujući se o Zakon, pretnjama, klevetama, ucenama, ali i kamenicama.

Podsećamo sve učesnike političkog života u Šapcu da je jedino mesto na kojem je moguće pošteno i demokratski promeniti vlast, odnosno dati sud o radu političara, biračko mesto, a ne ulica. U Šapcu su građani pre 17 dana dali svoj sud.

Zahtevamo od nadležnih da u što hitnijem roku reaguju, pronađu i privedu pravdi počinioce ovog bezumnog i sramnog čina. Apelujemo na državne organe da učine sve da se ovakvim pojavama stane na put kaže se, između ostalog u saopštenju Gradskog odbora SNS Šabac
Podelite