Zajedno za Srbiju osuđuje napade na porodicu Dragana Đilasa

5. maj 11:04

Zajedno za Srbiju najoštrije osuđuje napad koji je režim izvršio na porodicu Dragana Đilasa. Ovih dana, u sred trajanja policijskog časa, horde huligana koje organizuje Srpska napredna stranka, po celoj Srbiji, brutalno krše zakon vodeći političku kampanju. Policija tako očigledno toleriše ovo kršenje zakona da je potpuno jasno da je to posledica naredbe, koju su izdali vlastodršci. Sve ovo je bilo nedovoljno , pa su sinoć režimski huligani sumanutu predstavu napravili pod prozorom stana Đilasove porodice , bez stida i srama iživljavajući se nad njegovom maloletnom decom.

I šta je sledeće ? Da li će režim narediti huliganima da uđu u stan Đilasove porodice? Da li će naređenje biti da huligani upadnu u kuće i stanove svih opozicinara? Da li će na kraju režimske paravojne formacije upadati u domove svake građanke i građanina Srbije koji ne podržavaju režim?

Zajedno za Srbiju veruje da većina građana naše zemlje koji žele mir i normalan život neće dozvoliti da nas političko bezumlje savlada. Potrebno je da se dobro organizujemo i porazimo političko huliganstvo. To je moguće, a samo od nas, svih zajedno, zavisi koliko brzo će se to dogoditi.
Podelite