Vremenska prognoza - Šabac 08.03.2020.

7. mart 18:39

Na severozapadu, severu, istoku i jugoistoku Evrope u nedelju biće uglavnom kišovito, a u ostalim predelima suvo, na jugozapadu i sunčano. Najhladnije je u Sandinaviji a najtoplije na jugu Španije i Portugalije.
Na Balkanskom poluostrvu umereno do potpuno oblačno sa kišom i pljuskovima, ponegde i sa grmljavinom, a na višim planinama sa snegom. Na severozapadu biće sunčano.
U Srbiji oblačno sa kišom, u brdsko-planinskim predelima sa susnežicom i snegom. U Bačkoj, Sremu, na severu Banata i u Podrinju, biće suvo. Duvaće slab do umeren, povremeno i pojačan severozapadni vetar. Minimalna temperatura od 2 do 7°C, maksimalna dnevna od 6 do 10°C.
U Šapcu prepodne oblačno i suvo, popodne umereno oblačno. Duvaće umeren, vetar. Minimalna temperatura 5, maksimalna dnevna 11 stepeni.
U ponedeljak i utorak sunčano.
U sredu umereno oblačno.
U četvrtak sunčano vreme.
Podelite
 • U Šapcu sutra prepodne umereno oblačno, popodne promenljivo oblačno, povremeno sa kišom. Duvaće slab, vetar. Minimalna temperatura 21, maksimalna dnevna...
  2. jul
 • U Šapcu sutra prepodne umereno oblačno, popodne pretežno sunčano. Duvaće slab vetar. Minimalna temperatura 18, maksimalna dnevna 33 stepena.
  1. jul
 • U Šapcu prepodne sunčano, popodne sunčano i veoma toplo. Duvaće slab, jugozapadni vetar. Minimalna temperatura 16, maksimalna dnevna 31 stepen
  30. jun
 • U Šapcu sutra sunčano. Duvaće slab, vetar. Minimalna temperatura 16, maksimalna dnevna 27 stepeni.
  29. jun