Vremenska prognoza - Šabac 08.03.2020.

7. mart 18:39

Na severozapadu, severu, istoku i jugoistoku Evrope u nedelju biće uglavnom kišovito, a u ostalim predelima suvo, na jugozapadu i sunčano. Najhladnije je u Sandinaviji a najtoplije na jugu Španije i Portugalije.
Na Balkanskom poluostrvu umereno do potpuno oblačno sa kišom i pljuskovima, ponegde i sa grmljavinom, a na višim planinama sa snegom. Na severozapadu biće sunčano.
U Srbiji oblačno sa kišom, u brdsko-planinskim predelima sa susnežicom i snegom. U Bačkoj, Sremu, na severu Banata i u Podrinju, biće suvo. Duvaće slab do umeren, povremeno i pojačan severozapadni vetar. Minimalna temperatura od 2 do 7°C, maksimalna dnevna od 6 do 10°C.
U Šapcu prepodne oblačno i suvo, popodne umereno oblačno. Duvaće umeren, vetar. Minimalna temperatura 5, maksimalna dnevna 11 stepeni.
U ponedeljak i utorak sunčano.
U sredu umereno oblačno.
U četvrtak sunčano vreme.
Podelite
 • U Šapcu sutra sunčano. Duvaće slab, vetar. Minimalna temperatura 2, maksimalna dnevna 16 stepeni.
  2. apr
 • U Šapcu sutra prepodne oblačno, povremeno sa slabom kišom, popodne oblačno i suvo. Duvaće umeren, severni vetar. Minimalna temperatura 5, maksimalna...
  21. mar
 • U Šapcu sutra sunčano. Duvaće slab, severoistočni vetar. Minimalna temperatura 7, maksimalna dnevna 18 stepeni.
  18. mar
 • U Šapcu sutra prepodne oblačno i suvo, popodne promenljivo oblačno, povremeno sa kišom. Duvaće slab, vetar. Minimalna temperatura 9, maksimalna dnevna...
  17. mar