SNS Šabac: Pozdravljamo iskrenost Nebojše Zelenovića

5. februar 16:22

Gradski odbor Srpske napredne stranke Šabac pozdravlja iskrenost Nebojše Zelenovića, koju je demonstrirao tokom jučerašnje predstave pred predstavnicima medija.

Zelenović se, naime, razotkrio ne samo kao osuđeni lopov, već i kao ortodoksni lažov, i svojim nastupom još jednom dokazao istinitost narodne umotvorine da ko laže, taj i krade. Jeftinim trikovima, ovaj politikant, pokušao je juče da negira krivicu za krađu para iz gradskog budžeta, za šta je dva puta osuđen, poturajući javnosti na uvid navodni dokaz o svojoj nevinosti u vidu presude Apelacionog suda.

Tom prilikom Zelenović je javnosti predstavio samo prvu stranu navedenog dokumenta. Onu drugu, u kojoj stoji da je slučaj zastareo nije pokazao nikome, jer kako bi onda tvrdio da je nevin? Nikako, zato i krije celu presudu Apelacionog suda i odbija da je pokaže uprkos insistiranju novinara na jučerašnjoj konferenciji za medije.

Da stvar bude još gora, u pokušaju da zametne trag sopstvenom lopovluku, u celu priču uvukao je i „ bračnog druga“, koji je uložio nekakvu žalbu. Ni ulogu sopstvene žene Zelenović nije umeo da objasni, već je ćutao kao i na svim prethodnim ročištima pred Višim sudom u Šapcu, koji ga je za krađu osudio.

Podsećamo, još tada su se njegovi advokati, u nedostatku ozbiljnih argumenata odbrane, žalili na zastarelost postupka, što je očigledno uvažio Apelacioni sud. Zahvaljujući sporosti sudstva, koje je tako uspešno reformisano u vreme vlasti Demokratske stranke i Dušana Petrovića, kriminalci umesto da se povuku iz politike, drže konferencije za novinare i lažu da su nevini, skrivajući dokaze o sopstvenoj krivici.

Ovog puta bezuspešno. - stoji u saopštenjenju šabačkog povereništva Srpske napredne stranke.
Podelite