Nova stranka: Radikalska ideologija i naprednjačka tehnologija sahranjuju Srbiju

22. januar 15:55

Gradski odbor Nove stranke Šabac najoštrije osuđuje vid neprimerenog političkog delovanja koji se juče manifestovao ispisivanjem uvredljivih sadržaja na fasadama gradskih ustanova i institucija. To je huliganstvo i najprizemnije delovanje koje dva pojedinica, ali i njihove porodice, izvrgava ruglu i otvreno im ugržava bezbednost i slobodu

Potenciranjem u javnosti na neistini da su gospoda Čonjagić i Pajić bili aktivni učesnici kampanje na predsedničkim izborima u Hrvatskoj, krivicu za ovaj vandalski čin sigurno snose predstavnici Srpske napredne stranke (SNS) u Šapcu.

Nova stranka kao članica koalicije sa Pokretom „Zapadna Srbija“ potvrđuje da su gospoda Čonjagić i Pajić primerni građani i porodični ljudi, te da njima spočitavati ideologiju ustaštva i fašizma, znači ne samo tešku laž i klevetu, već i ljudsku i političku glupost, nemoć i nezrelost predstavnika SNS-a.

Zato ih mi iz Nove stranke podsećamo građane na nemerljivu štetu koju je radikalska ideologija nanela srpskom narodu u Hrvatskoj, Bosni i Hercegodini i na Kosovu i Metohiji. Danas pretvorena u naprednjačku tehnologiju vlasti, satire Srbe u Srbiji i sahranjuje državu.
Podelite