Da li će sunce rasterati maglu?

13. januar 15:36

U Šapcu sutra sunčano. Duvaće slab, vetar. Minimalna temperatura nula, maksimalna dnevna 12 stepeni.


Iznad većeg dela Evrope biće suvo. Kiša se očekuje na severu, zapadu i severozapadu Evrope, a sneg na istoku kontinenta. U oblasti Atlantika očekuju se orkanski vetrovi. Najhladnije biće na severu i istoku Evrope, a najtoplije na Mediteranu.

Na Balkanskom poluostrvu pretežno sunčano, dok se u nizijama, dolinama i kotlinama očekuje maglovito i tmurno.

U Srbiji ujutro u većini predela magla i slab do umeren mraz, dok se tokom dana očekuje sunčano i relativno toplo za ovo doba godine. U nizijama i dolinama magla i niska oblačnost zadržaće se tokom celog dana, uglavnom na području Mačve, Podrinja, Podunavlja, Pomoravlja i u delovima Vojvodine. Vetar slab, jugoistočni. Minimalna temperatura od -6 do 2°C, maksimalna dnevna od 6 do 12°C, a u predelima sa maglom od 1 do 5°C.

U Šapcu sunčano. Duvaće slab, vetar. Minimalna temperatura 0° C, maksimalna dnevna 12° C.
U sredu i četvrtak sunčano.
U petak pretežno sunčano.
U subotu oblačno i suvo.
Podelite
 • U Šapcu sutra pretežno sunčano. Duvaće slab, vetar. Minimalna temperatura -1, maksimalna dnevna 11 stepeni.
  28. feb
 • U Šapcu sutra prepodne oblačno i suvo, popodne oblačno, povremeno sa slabom kišom. Duvaće jak, vetar. Minimalna temperatura 5, maksimalna dnevna 9...
  27. feb
 • U Šapcu sutra prepodne oblačno i suvo, popodne pretežno sunčano. Duvaće umeren, vetar. Minimalna temperatura 4, maksimalna dnevna 10 stepeni.
  26. feb
 • U Šapcu sutra prepodne oblačno i suvo, popodne umereno oblačno. Duvaće umeren, vetar. Minimalna temperatura 7, maksimalna dnevna 17 stepeni.
  25. feb