Novogodišnje veče kupovine

21. decembar 2019. 14:25

Novogodišnje veče kupovine u organizaciji Turističke organizacije grada Šapca, odrazano je sinoć u našem gradu. Popusti od 10 do 70 posto, kao i brojni sadržaji za decu i odrasle, izmamili su veliki broj sugrađana, koji su iskoristili priliku da novogodišnju kupovinu obave po sniženim cenama.

Praznična euforija, okupirala je Šabac, pretposlednja sedmica u decembru, rezervisana je za Veče kupovine, uz brojne sadržaje za decu, i praznične popuste.

Turistička organizacija, obradovala je najmlađe šapčane, na njihov poziv, sanke Deda Mraza stigle su u Šabac, kako bi dobroj deci Deda Mraz doneo poklone.
Pokloni za najmlađe


Uz popuste od 10 do 70 posto, veliki broj sugrađana odlučio je da pazari, pored brojnih sadržaja u gradu, tradicionalno, organizovan je i bazaar starih i umetničkih zanata, kao uvertira za novogodišnji vašar. Kupoholičari kažu, troši se onoliko koliko se ima, neko i više nego što zaradi.

U okviru novogodišnje večeri kupovine, u Kulturnom centru, organizovana je i revija “Winter time”, revija aksesora i zimske garederobe. Gde su predstavljeni ručni radovi, učenika Škole primenjenih umetnosti, kao i šalovi i kape izrađeni tehnikom pustovanja vune.
Revija "Winter time"
Podelite