Usvojen budžet za 2020. godinu

18. decembar 15:05

Na 38. sednici Skupštine grada Šapca, odbornici su sa 36 glasova za, 13 uzdržanih i jednim glasom protiv usvojili odluku o budžetu grada Šapca za 2020. godinu. Načelnica Odeljenja finansija u Gradskoj upravi grada Šapca Marijana Kostadinović istakla je da je predviđeni budžet za narednu godinu 4 milijarde 117 miliona 737 hiljada dinara.

I ovu sednicu, obeležila je žustra rasprava za skupštinskom govornicom, predstavnici opozicione Srpske napredne stranke, izneli su primedbe na predlog budžeta, ali su najavili i rebalans kada, kako su istakli, dođu na vlast.

Gradonačelnik Zelenović zahvalio se svim odbornicima koji su glasali za predlog budžeta i dodao da će grad i dalje nastaviti da ulaže veliki deo novca u putnu infrastrukturu, i sređivanje ulica i trgova, kao i škola i fiskulturnih sala koje će biti prioritet.

Osim svakako najvažnije tačke o budžetu grada za narednu godinu, odbornici su raspravljali i o kapitalnim investicijama u Šapcu, kao i izveštaj o izvršenju budžeta grada za prvih devet meseci tekuće godine.
Podelite