Nagrada Italijansko-srpske privredne komore za Šabac

6. decembar 2019. 14:27

Grad Šabac je dobitnik ovogodišnje nagrade Italijansko - srpske privredne komore za doprinos razvoju saradnje između ove dve zemlje. Na godišnjoj svečanosti u Ambasadi Italije u Beogradu, Šabac je proglašen gradom sa najboljim uslovima za strana ulaganja u Srbiji. Nagradu je primio gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović.



Na dodeli nagrade u Italijanskoj ambasadi u Beogradu, gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović, posebno se zahvalio svom timu i saradnicima u Gradskoj upravi Šapca, rekavši da je ovo priznanje za rad svih njih. Od jedanaest kompanija koliko ih posluje u Šapcu, tri su došle tokom ove godine.

U Šapcu posluje 11 kompanija iz Italije u kojima radi više od 500 Šapčana. Ova nagrada je još jedno u nizu priznanja koje je Šabac dobio za efikasnost administracije i saradnju sa privrednicima.



Komora italijansko-srpskih privredinka dodelila je Gradu Šapcu nagradu za doprinos poslovanju italijanskih kompanija u Srbiji.

Italijanske kompanije na području Šapca rezultat su dobre saradnje sa Gradskom upravom. Činjenica je da su nove italijanske kompanije investirale u Šabac na osnovu preporuka privrednika iz Italije koji već dugi niz godina posluju u našem gradu.
Podelite