Gradska uprava grada Šapca

5. decembar 2019. 13:12

Gradska uprava grada Šapca raspisala je Javni poziv nezaposlenim licima za obuku i polaganje ispita za sticanje vozačke dozvole „C“ i „CE“ kategorije za poznatog poslodavca. Obuke su namenjene podizanju kvaliteta ponude na tržištu rada, odnosno nezaposlenim licima koja žele da povećaju svoju mogućnost zapošljavanja.

Reč je o meri aktivne politike zapošljavanja grada Šapca, predviđenoj Lokalnim akcionim planom zapošljavanja grada Šapca za 2019. godinu, a program će biti realizovan sa kompanijama ,,SANI GROUP” i ,,AUTOKOMERC S” .
Gradska uprava grada Šapca će platiti troškove obuke i polaganja ispita za vozača C i CE kategorije u auto školi čija ponuda bude izabrana kao najpovoljnija. Takođe, snosiće troškove prvog izlaska na teorijski i praktičan ispit, troškove izrade tahografske kartice, obuke za dobijanje kartice/sertifikata za vozače, kao i izradu kartice. Kompanije sa kojima Gradska uprava grada Šapca realizuje program biće u obavezi da zaključe ugovor o radu sa kandidatima koji uspešno završe obuku i polože vozački ispit.
Prijave po osnovu Javnog poziva se podnose Gradskoj upravi grada Šapca (na adresu: Gospodar Jevremova broj 6, 15000 Šabac, napomena: prijava po osnovu Javnog poziva) na propisanom obrascu koji se može dobiti na Jedinstvenom šalteru Gradske uprave Grada Šapca ili preuzeti sa zvanične internet prezentacije grada Šapca ( www.sabac.rs – aktuelnosti – oglasi i konkursi).
Informacije o programu mogu se dobiti putem telefonskog broja 015/364-144, u Odeljenju za lokalni i ekonomski razvoj. Javni poziv otvoren je do 19. decembra 2019. godine.
Podelite