Sutra ujutru temperature u minusu

30. novembar 2019. 13:35

U nedelju iznad većeg dela Evrope biće suvo i sunčano. Kiša se očekuje na Pirinejskom poluostrvu i u oblasti Crnog mora, a pljuskovi sa grmljavinom na istoku i na zapadu Mediterana. Najhladnije biće u Skandinaviji, temperatura oko -5°C, a najtplije na jugu Italije, temperatura do 20°C.

Na Balkanskom poluostrvu u nedelju sunčano i hladno, dok se na jugoistoku očekuje oblačno sa kišom. Tokom dana na severozapadu Balkana novo naoblačenje, u toku večeri i noći sa kišom. Maksimalna temperatura od 4°C u Sarajevu do 15°C u Atini.

U Srbiji u nedelju ujutro vedro i veoma hladno sa mrazom, ponegde i sa maglom. Tokom dana sunčano i prohladno. Krajem dana i tokom večeri očekuje se povećanje oblačnosti, a u toku noći na severozapadu i kiša. Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar. Vetar krajem dana u košavskom području u pojačanju i u toku večeri i noći biće jak. Minimalna jutarnja temperatura od -5 do 0°C, maksmalna dnevna od 4 do 8°C.

U Šapcu prepodne sunčano, popodne pretežno sunčano. Duvaće slab, zapadni vetar. Minimalna temperatura -1° C, maksimalna dnevna 8° C.
U ponedeljak oblačno, povremeno sa slabom kišom.
U utorak pretežno sunčano.
U sredu sunčano.
U četvrtak sunčano.
Podelite