Godinu dana Udruženja "Da budemo svi jednaki"

27. novembar 2019. 13:14

Godišnja skupština Udruženja roditelja dece sa smetnjama u razvoju “Da budemo svi jednaki” održana je sinoć u Kulturnom centru u prisustvu velikog broja članova udruženja. Skupština je bila prilika da se sumiraju postignuti rezultati udruženja u prethodnih godinu dana, kao i da se razmotri delovanje roditelja u narednih godinu dana.

Udruženje za pomoć osobama sa smetnjama u razvoju, samohranim i samostalnim roditeljima "Da budemo svi jednaki" Šabac, osnovano je 28. oktobra prošle godine kao dobrovoljno, humanitarno, nevladino udruženje, čiji cilj je da se pomogne pre svega roditeljima dece sa smetnjama u razvoju.

Iako su aktivnosti udruženja brojne, najvažnije pitanje koje treba da reše u narednom periodu i dalje su lični pratioci. Takođe organizacija humanitarnih aktivnosti, jeste nešto što je obeležilo njihov rad u prethodnih godinu dana.

Udruženje promoviše prava dece i omladine sa smetnjama u razvoju i bavi se poboljšanjem kvaliteta njihovog života. Takođe udruženje pruža pomoć samohranim i samostalnim roditeljima i zalaže se za poboljšanje njihovog ekonomskog i društvenog položaja.
Podelite