U Slepčeviću četiri predloga na direktnom odlučivanju

19. novembar 2019. 16:41

Građani na teritoriji grada Šapca znaju za šta glasaju, samim tim i gde odlazi njihov novac od poreza na imovinu. Tako će meštani Slepčevića, 8. decembra na direktnom odlučivanju moći da glasaju šta je to za njih važno i gde žele da bude utroše novac od poreza sakupljen u njihovoj Mesnoj zajednici.

Na direktnom odlučivanju 8. decembra u Mesnoj zajednici Slepčević, meštani će moći da glasaju gde žele da utroše preko milion i po dinara. Na listi predloga nalazi se: asfaltiranje Ulice Gavrila Principa, pomoć fudbalskom klubu, održavanje seoskog groblja, čišćenje seoske deponije. U Slepčeviću su se uverili da se njihov glas računa i priznaje, jer su radovi na skoro svim projektima izglasanim na prethodna dva direktna odlučivanja već završeni.Lepota predloga za koje su građani glasali na direktnom odlučivanju je u njihovoj različitosti, u različitosti potreba koje su prioriteti od mesne zajednice do mesne zajednice.

Više od 100.000 stanovnika Šapca i okolnih mesta 8. decembra odlučiće kako će biti potrošeno preko 200 hiljada dinara iz budžeta grada. Predlog koji dobije najviše glasova, sprovešće Gradska uprava grada Šapca.

novinarka: Isidora Kovačević

Predlozi za direktno odlučivanje 8. decembra u MZ Slepčević
Podelite