Na direktnom odlučivanju u Mačvanskom Pričinoviću naći će se osam predloga

18. novembar 16:32

U trećem krugu direktnog odlučivanja u Mesnoj zajednici Mačvanski Pričinović, meštani će moći da odlučuju o tome gde žele da utroše tri miliona i 200 hiljada dinara od poreza na imovinu.

Sredstva od poreza na imovinu, nakon što su meštani Mačvanskog Pričinovića izglasali na prethodnom direktnom odlučivanju, utrošena su šljunčenje lokalnih puteva, asfaltiranje ulice, sport i kulturu, a odvojena su i sredstva za kupovinu parcele za proširenje novog groblja. Meštani Mačvanskog Pričinovića, nisu verovali u to da će Gradska uprava grada Šapca izglasane projekte zaista sprovesti.



Na direktnom odlučivanju 8. decembra pred meštanima Mačvanskog Pričinovića naći će se osam predloga. Najveće investicije na ovom spisku predloga su šljunčenje puteva i rekonstrukciju unutrašnjosti Doma kulture, čije su prostorije u lošem stanju.

Dom kulture Mačvanski Pričinović


Za svaku mesnu zajednicu tačno je definisano o koliko novca se odlučuje kao i spisak predloga za koje se može glasati. Predlozi su sastavljeni na osnovu ideja građana koji su platili porez i saveta mesnih zajednica.

novinarka: Isidora Kovačević

Predlozi za direktno odlučivanje 8. decmbra
Podelite