Nove prostorije DDOR osiguranja

18. novembar 14:21

DDOR osiguranje je u skladu sa svojom strategijom razvoja i unapređenja kvaliteta pružanja usluga, premestio svoju ekspozituru u Šapcu u prostraniji poslovni prostor i uskladio ga sa svojim standardima poslovanja kao i sa svojim novim vizuelnim identitetom. Nova ekspozitura DDOR osiguranja nalazi se u strogom centru grada u ulici Cara Dušana.

DDOR osiguranje u Šapcu je prisutno više od dvadeset godina i klijenti i partneri prepoznaju društvo kao stabilnu kompaniju sa dugom tradicijom. Istovremeno, kao deo Unipol grupe, Društvo donosi i finansijsku snagu, inovativnost i razvijenu kulturu usluga iz svog evropskog iskustva.

Ekspozitura beleži konstantan rast fakturisane premije osiguranja, u proseku od oko 15% godišnje. Saradnja sa izuzetno razvijenim sektorom privrede - velikim i srednjim preduzećima, bez oobzira da li su u domaćem ili stranom vlasništvu u stalnom je porastu zahvaljujući dobrom poznavanju prilika na tržištu.

Želeći da obeleži otvaranje novih prostorija DDOR će svim šapčanima koji do kraja godine posete novu filijalu pokloniti vaučer u vrendosti od 500 dinaraza kupovinu bilo kog neživotnog osiguranja u predstojećoj godini.
Podelite