Nova ambulanta u Jevremovca

14. novembar 2019. 15:53

Na prethodna dva neposredna izjašnjavanja građana u Mesnoj zajednici Jevremovac odlučili su da povraćaj sredstava od poreza na imovinu bude uložen u izgradnju nove ambulante. Završetak ovih radova očekuje se do kraja godine.

Stara ambulanta


Stara ambulanta u Mesnoj zajednici Jevremovac, sada postaje prošlost. Zahvaljujući mogućnosti koju je grad Šabac pružio svojim stanovnicima da kroz neposredna izjašnjavanja odluče gde žele da se utroši novac od povraćaja sredstava od poreza na imovinu, Jevremovac dobija novu ambulantu.

Nova ambulanta


Građani Jevremovca ističu da nisu sumnjali u to da će njihova izborna volja iskazana na neposrednom izjašnjavanju biti realizovana i ističu da im mnogo znači što će dobiti novu ambulantu.

Izgradnja nove ambulante ima višestruki značaj, jer će prostorije stara ambulanta, biće preuređene za potrebe predškolaca. Ujedno, nove prostorije rasteretiće i mešovitu grupu mališana od dve do šest godina, u kojoj ih sada ima 36-oro, tako što će biti podeljena u dve grupe.

Vrtić "Švrća", Jevremovac


Građani Mesne zajednice Jevremovac učestvuju u svim akcijama koje grad Šabac sprovodi kako bi unapredili kvalitet života.

Predlozi za naredno neposredno izjašnjavanje građana u Mesnoj zajednici Jevremovac su da se dovrši uređenje centra naselja behatonom, uređenjem biciklističkih i pešačkih staza, i uređenje groblja. Oni koji nisu upisani u poseban birački spisak to mogu učiniti kako u kancelariji Mesne zajednice tako i u Gradskoj upravi. Neposredno izjašnjavanje građana zakazano je za 8. decembar u 60 mesnih zajednica.

Šabac je jedini grad u Srbiji u kom može da se čuje narodna volja i šta je to za njegove građane najbitnije. Šabac je jedini grad u Srbiji u kom građani predlažu i odlučuju kako se troši novac od poreza na imovinu. Predlog koji dobije najviše glasova 8. decembra, kada je zakazano izjašnjavanje, sprovešće Gradska uprava grada Šapca.
Podelite