Na startu Druge lige Srbije: "Duga" u gostima ubedljiva protiv "Ljubovije"

8. oktobar 2019. 12:59

Šabački Ženski košarkaški klub "Duga" ubedljivo je savladao ekipu "Ljubovije" u gostima na startu Druge lige Srbije. Kadetska selekcija se drugu godinu zaredom plasirala u Triglav osiguranje Žensku kadetsku ligu Košarkaškog saveza Srbije.
Šapčanke su pred stotinak gledalaca u sportskoj hali Gimnazije u Ljuboviji slavile rezultatom 81:41. Ekipu trenera Vuka Stepanovića predvodila je Isidora Tripković sa 19 poena, uz dva skoka i šest asistencija. Po 11 poena postigle su Nikolina Vitomir, Renata Stepanović, Jovana Milinković i Anđela Matić.

U narednom kolu "Duga" dočekuje ekipu ŽKK "Vršac", a utakmica je na programu u subotu 12. oktobra sa početkom u 20 časova i 30 minuta u Sportskoj hali "Protić" u Šapcu, a iz "Duge" pozivaju sve ljubitelje košarke da se pridruže i podrže ekipu.
Izuzetno uspešan vikend za klub upotpunila je kadetska selekcija (devojčice uzrasta do 16 godina) koja je pobedama nad ekipama "Kraljevo" i "Ivanjica", i uz poraz od "Ljubovije" osvojila kvalifikacioni turnir u Šapcu. Na taj način ostvaren je, drugu godinu zaredom, plasman u Triglav osiguranje Žensku kadetsku ligu KSS, u kojoj je 12 najboljih ekipa Srbije.
Podelite