Zelenović započeo kampanju bojkota u Loznici

6. oktobar 13:08

Predsednik stranke Zajedno za Srbiju Nebojša Zelenović započeo je danas kampanju za bojkot izbora razgovorom sa građanima Loznice i tom prilikom izjavio da Savez za Srbiju (SzS) nije spreman na bilo kakve pregovore sa vlašću o izborima koji bi bili održani na proleće 2020. godine, jer je za takve pregovore kasno.

"Pozdravljam angažovanje Evropskog parlamenta i spremni smo da sa predstavnicima EU razgovaramo o situaciji u Srbiji, kao i o sprovođenju zahteva stručnog tima protesta "Jedan od pet miliona" za uspostavljanje uslova za demokratske izbore, koji bi se implementirali minimum devet meseci pre održavanja poštenih i fer izbora.", rekao je Zelenović.

"Danas sa građanima započinjemo kampanju bojkota tokom koje su apsolutno isključeni bilo kakvi pregovori sa aktuelnom vlašću koja svesno gura zemlju u sve dublju krizu.", naglašava Zelenović.

"Režimska medijska podmetenja ne mogu sprečiti talas velikog društvenog pokreta koji će činiti ne samo opozicione stranke, nego i studenti,sindikati, strukovna udruženja i svi slobodoumni građani. Svi imamo isti cilj: da se zajedno izborimo za pristojnu zemlju u kojoj ćemo vlast smeniti na poštenim izborima.A to nisu lažni izbori koje režim najavljuje za proleće 2020.godine.", zaključio je predsednik Zajedno za Srbiju Nebojša Zelenović.
Podelite