Vaterpolisti Šapca igraju sutra protiv Partizana

4. oktobar 2019. 13:49

Vaterpolisti Šapca sutra će se na bazenu u Beogradu, u okviru trećeg kola Regionalne A1 lige, sastati sa „Partizanom“. U Vaterpolo klub „Šabac“ vratio se trener Miodrag Mirović, koji je istakao da je za pripreme za ovu utakmicu bilo malo vremena, ali da su ambicije visoke.

Vaterpolisti Šapca i Partizana, pretrpeli su poraze u susretima drugog kola regionalnog takmičenja. Nakon čega se Šabac nalazi na četvrtom mestu na tabeli sa osvojenih sedam bodova, dok Partizan sa minus dva zauzima sedmo mesto. Trener Vaterpolo kluba „Šabac“, Miodrag Mirović, rekao je da je zadovoljan sastavom za ovu sezonu, da će dati sve od sebe da ostanu u vrhu i istakao da će u utakmici protiv Partizana nijanse odlučivati.

Vaterpolo klub „Šabac“, nakon povratka Mirovića, uspostavio je i tehničko-poslovnu saradnju sa Vaterpolo klubom“ Spartak Prozivka“ iz Subotice.

Iz Vaterpolo kluba „Šabac“ ističu da je atmosfera u klubu jako dobra, da postoji poverenje između kluba i trenera, da je postojala kriza ali da je to prevađeno, zbog čega je klub mnogo jači.
Podelite