Šabački mediji za Srpsku naprednu stranku su nepoželjni

3. oktobar 2019. 15:13

Početku radova na rekonstrukciji šest kilometara državnog puta Šabac – Sremska Mitrovica prisustvovala je juče i Zorana Mihajlović, potpredsednica Vlade i ministarka infrastrukture, saobraćaja i građevinarstva. Ona je najavila da će prva tri kilometra ove deonice biti presvučeno novim slojem asfalta do kraja godine, dok ostatak radova sledi na proleće.

Prilokom obilaska radova, potpredsednica vlade Zorana Mihajlović obratila se medijima, doduše samo odabranim. Iako je tvrdila da su joj svi građani isti, nije mislila na građane koji se informišu putem televizije Šabac i šabačkih nedeljnika Glas Podrinja i Podrinske. Redakcije ova tri medija nisu dobile poziv da isprate posetu ministarke.

Ministarka Zorana Mihajlović istakla je da je ova saobraćajnica od velikog značaja za ovaj deo Srbije, ali da tu nije kraj ulaganjima u Šabac.

Iako Gradska uprava Šapca, već godinama piše dopise ministarstvu sa zahtevom da se rekonstruiše put koji povezuje Severozapadnu radnu zonu sa autoputem, ministarka kaže da je ona ovu važnu rekonstrukciju dogovorila prilikom prethodne posete Šabačkom kraju.

Razlog zašto ovu rekonstrukciju dogovara sa predsednikom Mesne zajednice a ne gradonačelnikom krije se u predstojećim izborima.

A u ovoj predizbornoj kampanji, Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, najavila je i početak radova na deonici autoputa od Rume do Šapca, kao i brze saobraćajnice od Šapca do Loznice.
Podelite