Sutra sunčano i toplo

30. septembar 12:10

Oblačno sa kišom biće u centralnim, zapadnim i istočnim predelima Evrope, a ponegde se u oblasti Alpa očekuju i pljuskovi sa grmljavinom. U ostalim predelima biće suvo, na jugu sunčano i veoma toplo. Najhladnije biće u Skandinaviji, najtoplije na jugu Evrope.

Na Balkanskom poluostrvu sunčano i toplo, dok se na severu i zapadu očekuje umereno oblačno i nešpto svežije.

U Srbiji umereno oblačno i nešto svežije, ali i dalje toplo za ovo doba godine. Vetar u skretanju na jugoistočni. Minimalna temperatura od 13 do 19, maksimalna dnevna od 22 do 26 stepeni.

U Šapcu prepodne umereno oblačno, popodne sunčano. Duvaće slab, zapadni vetar. Minimalna temperatura 17, maksimalna dnevna 26 stepeni.

U sredu promenljivo oblačno, povremeno sa kišom.
U četvrtak oblačno, sa kišom.
U petak sunčano.
U subotu promenljivo oblačno, povremeno sa kišom.
Podelite
  • Oblačno sa kišom biće u centralnim, zapadnim i istočnim predelima Evrope. U ostalim predelima biće suvo, na jugu sunčano i veoma toplo. Najhladnije...
    2. okt
  • U Šapcu sutra prepodne sunčano, popodne promenljivo oblačno, povremeno sa kišom. Duvaće slab, vetar. Minimalna temperatura 18, maksimalna dnevna 28...
    1. okt
  • U Šapcu sunčano. Duvaće umeren, vetar. Minimalna temperatura 18, maksimalna dnevna 28 stepeni.
    29. sep
  • U Šapcu sutra prepodne pretežno sunčano, popodne sunčano. Duvaće slab, južni vetar. Minimalna temperatura 19, maksimalna dnevna 27 stepeni.
    28. sep