Vaterpolisti Šapca posle poraza četvrti na tabeli

29. septembar 2019. 13:31

U drugom kolu Triglav regionalne A1 lige, šabački vaterpolisti su sinoć na Gradskom bazenu, dočekali učesnika Lige šampiona ekipu „Jadrana“ iz Splita. Viđen je veoma zanimljiv vaterpolo u kojem su spretniji i srećniji gosti slavili sa dva gola razlike.

Vaterpolo klub „Jadran“ iz Splita, rezultatom 12:10 pobedio je Vaterpolo klub Šabac u Regionalnoj A1 ligi. Prvu četvrtinu pratio je izjednačen rezulta, dosuđen je i peterac za goste ali je golman domaće ekipe, Filipović, sjajno intervenisao i spasao svoj gol. Kada je brojna šabačka publika, koja je pratila ovu utakmicu, očekivala da Šapčani nastave u tom ritmu usledio je neverovatan pad u igri šabačkih delfina, što su gosti iz Splita iskoristili.

U poslednjoj četvrtini Šapčani su zaigrali organizovanije i rezultat se smanjivao, ali velika razlika nije mogla da se dostigne. Ipak, Šabačka ekipa pokazala je da ima kvalitet i da će biti ozbiljan protivnik mnogo iskusnijim ekipama u ovom regionalnom takmičenju.

Posle dva odigrana kola Šapčani, na tabeli, zauzimaju četvrto mesto, a u trećem kolu šabački vaterpolisti, 5. oktobra, gostuju ekipi beogradskog „Partizana“.
Podelite