Vaterpolo vikend u Šapcu

27. septembar 2019. 14:24

Šabački delfini će sutra sa početkom u 20 časova, u okviru drugog kola Regionalne A1 lige, na Gradskom bazenu dočekati splitski „Jadran“. U prvom kolu Vaterpolo klub „Šabac“ je pobedom od 15:6 nad Primorcem otvorio novu sezonu u Triglav regionalnoj A1 ligi, dok je splitski „Jadran“ sezonu započeo porazom.

Prvotimci Vaterpolo kluba „Šabac“, na konferenciji za novinare rekli su da su iza njih teške pripreme, ali kvalitetne, da su učili od jakih rivala i da veruju da mogu da se kvalitetno suprostave protivniku kao što je splitski „Jadran“.

Iako je splistki „Jadran“ iskusnija ekipa, šabački defini obećavaju jak otpor.

Pored utakmice koju će igrati prvi tim, ovog vikenda na Gradskom bazenu će se održati još jedan bitan vaterpolo događaj. Reč je o Kupu Srbije za devojčice, gde će se za ženski Vaterpolo klub „Šabac“ takmičiti devojčice 2005. godište.

Vaterpolo klub „Šabac“ pokazao je da je u Šapcu sve moguće, da je Šabac grad vaterpola i da zajedno sa publikom mogu da upisuju istorijske uspehe. Kako bi došli do novih uspeh, šabački vaterpolisti, ovog vikenda, očekuju velika podršku sa tribina Gradskog bazena.
Podelite