Posle kiše, ponovo sunce

24. septembar 2019. 12:10

Oblačno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom biće na severozapadu, zapadu i jugoistoku Evrope i ponegde u centralnim predelima kontinenta. U ostalim predelima očekuje se sunčano. Najhladnije biće u Rusiji, a najtoplije na Mediteranu.

Na Balkanskom poluostrvu umereno do potpuno oblačno, ponegde sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Na jugu se očekuje suvo sa sunčanim intervalima.

U Srbiji umereno do potpuno oblačno. Ponegde sa kišom, u toku jutra i prepodneva samo u istočnoj polovini Srbije, a krajem dana i tokom večeri i u zapadnim i centralnim predelima. Očekuju se i duži sunčani intervali, naročito sredinom dana. Vetar slab do umeren, promenljivog pravca. Minimalna temperatura od 11 do 17, maksimalna dnevna od 18 do 24 stepena.

U Šapcu sutra prepodne oblačno i suvo, popodne umereno oblačno. Duvaće slab, severozapadni vetar. Minimalna temperatura 18, maksimalna dnevna 27 stepeni.

U četvrtak promenljivo oblačno, povremeno sa kišom.
U petak sunčano.
U subotu pretežno sunčano.
U nedelju sunčano.
Podelite
 • U Šapcu sutra prepodne oblačno i suvo, popodne promenljivo oblačno, povremeno sa kišom. Duvaće umeren, vetar. Minimalna temperatura 15, maksimalna dnevna...
  6. jul
 • U Šapcu sutra sunčano. Duvaće slab, severni vetar. Minimalna temperatura 18, maksimalna dnevna 30 stepeni.
  5. jul
 • U Šapcu sutra prepodne umereno oblačno, popodne pretežno sunčano. Duvaće slab, severni vetar. Minimalna temperatura 18, maksimalna dnevna 29 stepeni.
  4. jul
 • U Šapcu sutra prepodne umereno oblačno, popodne promenljivo oblačno, povremeno sa kišom. Duvaće slab, vetar. Minimalna temperatura 21, maksimalna dnevna...
  2. jul