Posle kiše, ponovo sunce

24. septembar 2019. 12:10

Oblačno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom biće na severozapadu, zapadu i jugoistoku Evrope i ponegde u centralnim predelima kontinenta. U ostalim predelima očekuje se sunčano. Najhladnije biće u Rusiji, a najtoplije na Mediteranu.

Na Balkanskom poluostrvu umereno do potpuno oblačno, ponegde sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Na jugu se očekuje suvo sa sunčanim intervalima.

U Srbiji umereno do potpuno oblačno. Ponegde sa kišom, u toku jutra i prepodneva samo u istočnoj polovini Srbije, a krajem dana i tokom večeri i u zapadnim i centralnim predelima. Očekuju se i duži sunčani intervali, naročito sredinom dana. Vetar slab do umeren, promenljivog pravca. Minimalna temperatura od 11 do 17, maksimalna dnevna od 18 do 24 stepena.

U Šapcu sutra prepodne oblačno i suvo, popodne umereno oblačno. Duvaće slab, severozapadni vetar. Minimalna temperatura 18, maksimalna dnevna 27 stepeni.

U četvrtak promenljivo oblačno, povremeno sa kišom.
U petak sunčano.
U subotu pretežno sunčano.
U nedelju sunčano.
Podelite
 • U Šapcu sutra prepodne pretežno sunčano, popodne magla. Duvaće slab, vetar. Minimalna temperatura nula, maksimalna dnevna 11 stepeni.
  24. jan
 • U Šapcu sutra sunčano. Duvaće slab, vetar. Minimalna temperatura minus dva, maksimalna dnevna sedam stepeni.
  23. jan
 • U Šapcu sutra sunčano. Duvaće slab, vetar. Minimalna temperatura -1, maksimalna dnevna 7 stepeni.
  21. jan
 • U Šapcu sutra umereno oblačno. Duvaće slab, vetar. Minimalna temperatura 0° C, maksimalna dnevna 4° C.
  20. jan