Vremenska prognoza - Šabac 23.09.2019.

22. septembar 2019. 12:38

Oblačno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom biće na zapadu i severozapadu Evrope, kao i na centralnom Mediteranu, u oblasti Jadrana i na Balkanskom poluostrvu. U ostalim predelima očekuje se sunčano. Najhadnije je u Rusiji a najtoplije na jugu Evrope.
Na Balkanskom poluostrvu oblačno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom biće na većem delu Balkanskog poluostrva, dok se na jugu očekuju sunčano.
U Srbiji nakon suvog jutra, tokom dana umereno do potpuno oblačno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Duvaće slab do umeren vetar južnih pravaca.
U Šapcu prepodne oblačno i suvo, popodne promenljivo oblačno, povremeno sa kišom. Duvaće umeren, vetar. Minimalna temperatura 21, maksimalna dnevna 26 stepeni.
U utorak pretežno sunčano.
U sredu umereno oblačno.
U četvrtak promenljivo oblačno, povremeno sa kišom.
U petak sunčano.
Podelite
 • U Šapcu sutra prepodne oblačno, povremeno sa slabom kišom, popodne promenljivo oblačno, povremeno sa kišom. Duvaće umeren, vetar. Minimalna...
  19. feb
 • U Šapcu prepodne sunčano, popodne pretežno sunčano. Tiho i bez vetra. Minimalna temperatura dva, maksimalna dnevna 11 stepeni
  18. feb
 • U Šapcu sutra umereno oblačno. Duvaće umeren, vetar. Minimalna temperatura pet, maksimalna dnevna 12 stepeni.
  17. feb
 • U Šapcu prepodne oblačno i suvo, popodne pretežno sunčano. Duvaće slab, vetar. Minimalna temperatura 2, maksimalna dnevna 16 stepeni.
  16. feb