Ivana je zvanično najlepša devojka iz Šapca

18. septembar 15:13

Ivana Stevanović, je devojka iz Šapca koja ima čast da se nađe među 20 najlepših u našoj zemlji. Prošla je sve kastinge, i ušla u finale takmičenja za Mis Srbije koje će biti održano 9. i 10. oktobra u Beogradskoj areni.

Ivana Stevanović, rođena je 1999. godine u Šapcu, Nikada se nije učestvovala ni na jednom takmičenju, ali kaže, kao i svakoj devojčici, oduvek joj je bila želja da se bavi modelingom i učestvuje na izboru za mis.

Kaže da je do takmičenja stigla sasvim slučajno, nije imala hrabrosti da se sama prijavi ali je njena mama odigrala glavnu ulogu.

Kažu da je lepota u oku posmatrača. Nakon nekoliko krugova takmičenja, Ivana Stevanović, dvadesetogodišnjakinja iz Šapca, jedna je od 20 devojaka koje će se boriti za laskavu titulu, najlepše u Srbiji.

Osim lepote, na takmičenju za mis, vrednuje se i obrazovanje, Ivana je završila Medicinsku školu dr Andra Jovanović, a sada je studentkinja farmacije na Medicinskom fakultetu u Novom Sadu, sigurno je da će naš grad predstaviti u pravom svetlu.
Podelite