Sunčano i veoma toplo

16. avgust 2019. 14:16

Oblačno sa kišom i pljuskovima biće u severnim, severozapadnim i zapadnim predelima Evrope, a pljuskovi sa grmljavino očekuju se ponegde u centralnim predelima kontinenta i na istoku i jugoistoku Balkana.

Na Balkanskom poluostrvu sunčano i umereno toplo, povremeno uz oblačnost, naročito na severu i severozapadu.

U Srbiji u jutro vedro i relativno sveže, u dolinama i kotloinama hladno i maglovito. Tokom dana pretežno sunčano i umereno toplo, uz dnevni razvoj oblačnosti. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar. Minimalna temperatura od 9 do 17, maksimalna dnevna od 25 do 29 stepeni.

U Šapcu prepodne sunčano, popodne pretežno sunčano. Duvaće slab, vetar. Minimalna temperatura 16, maksimalna dnevna 31 stepen.

Od nedelje do srede u Šapcu sunčano i veoma toplo.
Podelite
 • U Šapcu umereno oblačno. Duvaće slab, vetar. Minimalna temperatura 1, maksimalna dnevna 14 stepeni.
  22. feb
 • U Šapcu prepodne umereno oblačno, popodne promenljivo oblačno, povremeno sa kišom. Duvaće slab, vetar. Minimalna temperatura 0, maksimalna dnevna 11.
  20. feb
 • U Šapcu sutra prepodne oblačno, povremeno sa slabom kišom, popodne promenljivo oblačno, povremeno sa kišom. Duvaće umeren, vetar. Minimalna...
  19. feb
 • U Šapcu prepodne sunčano, popodne pretežno sunčano. Tiho i bez vetra. Minimalna temperatura dva, maksimalna dnevna 11 stepeni
  18. feb