Sunčano i veoma toplo

16. avgust 14:16

Oblačno sa kišom i pljuskovima biće u severnim, severozapadnim i zapadnim predelima Evrope, a pljuskovi sa grmljavino očekuju se ponegde u centralnim predelima kontinenta i na istoku i jugoistoku Balkana.

Na Balkanskom poluostrvu sunčano i umereno toplo, povremeno uz oblačnost, naročito na severu i severozapadu.

U Srbiji u jutro vedro i relativno sveže, u dolinama i kotloinama hladno i maglovito. Tokom dana pretežno sunčano i umereno toplo, uz dnevni razvoj oblačnosti. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar. Minimalna temperatura od 9 do 17, maksimalna dnevna od 25 do 29 stepeni.

U Šapcu prepodne sunčano, popodne pretežno sunčano. Duvaće slab, vetar. Minimalna temperatura 16, maksimalna dnevna 31 stepen.

Od nedelje do srede u Šapcu sunčano i veoma toplo.
Podelite
 • U Šapcu sutra prepodne umereno oblačno, popodne pretežno sunčano. Duvaće slab, vetar. Minimalna temperatura 18, maksimalna dnevna 32 stepena.
  16. sep
 • Iznad većeg dela Evrope biće uglavnbom sunčano, dok se kiša očekuje na severozapadu i istoku kontinenta. Najhladnije biće na zapadu Skandinavije, a...
  15. sep
 • U Šapcu sutra prepodne sunčano, popodne sunčano i veoma toplo. Duvaće umeren, vetar. Minimalna temperatura 18, maksimalna dnevna 30 stepeni.
  13. sep
 • U Šapcu sutra sunčano. Duvaće umeren, vetar. Minimalna temperatura 17, maksimalna dnevna 29 stepeni.
  12. sep