Dečaci VK Šabac šampioni Srbije

16. jul 2019. 12:13

Šabački vaterpolo nema samo šampione u seniorskoj konkurenciji, već, od večeras i među mladima. Dečaci rođeni 2008. godine ispisali su istoriju, postali su šampioni Srbije za svoj uzrast. U velikom finalu državnog prvenstva pobedili su vršnjake "Partizana" 15:7.

Šabački dečaci predvođeni trenerskim tandemom Nemanja Ličanin - Miroslav Petrović, najpre su na finalnom turniru osvojili prvo mesto u grupi sa: Tentom, Spartakom i Novim Beogradom, a potom u finalu ubedljivo pobedili i "crno - bele".

Iako su veoma mladi, trener Ličanin kaže da su dečaci vaterpolo kluba šabac veoma spremna ekipa, igrali su i protiv timova koji su dve godine stariji od njih i pokazali sjajne rezultate.

Kao mladi vaterpolisti imaju na koga i da se ugledaju s obzirom da treniraju u klubu čiji je prvi tim ove sezone osvojio duplu krunu.

Glavna prtednost Vaterpolista Šapca je što se trude maksimalno oko svake utakmice, a u sklopu priprema česti su i prijateljski mečevi. Sudeći po posvećenosti i radu u ovom klubu, Šabac je još dugo biti na tronu kao najbolji.
Podelite