Dnevne temperature ispod 30 stepeni

14. jul 12:14

Oblačno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom biće u severnim, centralnim i jugoistočnim predelima Evrope, a obilnije padavine i grmljavinske nepogode očekuju se na severu Italije. U ostalim predelima biće uglavnom suvo. Najhladnije je u oblasti Baltika, a najtoplije u Španiji.
Na Balkanskom poluostrvu promenljivo oblačno, ponegde sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom.
U Srbiji, promenljivo oblačno i dalje svežije za ovo doba godine, ponegde sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom, naročito u zapadnoj polovini Srbije. U Vojvodini i na istoku Srbije biće sunčano. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar, na istoku Srbije jak.
U Šapcu sunčano. Duvaće slab, severni vetar. Minimalna temperatura 15, maksimalna dnevna 26 stepeni.
U utorak pretežno sunčano.
U sredu sunčano.
U četvrtak i petak promenljivo oblačno, povremeno sa kišom.
Podelite
 • U Šapcu sutra prepodne sunčano, popodne sunčano i veoma toplo. Duvaće slab, severoistočni vetar. Minimalna temperatura 24, maksimalna dnevna 37 stepeni.
  22. avg
 • U Šapcu sutra prepodne sunčano, popodne sunčano i veoma toplo. Duvaće slab, vetar. Minimalna temperatura 22, maksimalna dnevna 36 stepeni.
  21. avg
 • U Šapcu sutra prepodne sunčano, popodne sunčano i veoma toplo. Duvaće slab, zapadni vetar. Minimalna temperatura 22, maksimalna dnevna 38 stepeni.
  20. avg
 • U Šapcu sutra prepodne sunčano, popodne sunčano i veoma toplo. Duvaće slab, južni vetar. Minimalna temperatura 24, maksimalna dnevna 38 stepeni.
  19. avg