Sutra kiša

13. jul 2019. 13:03

Oblačno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom biće u centralnim, istočnim i jugoistočnim predelima Evrope, a ponegde se očekuju i grmljavinske nepogode. Kiša se očekuje ponegde i na severozapadu kontinenta. U ostalim predelima biće uglavnom suvo.

Na Balkanskom poluostrvu umereno do potpuno oblačno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, a ponegde se očekuju i grmljavinske nepogode.

U Srbiji umereno do potpuno oblačno si relativno sveže za ovo doba godine sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Ponegde se očekuju i obilnije padavine. Na severozapadu Srbije pre podne biće suvo, u Bačkoj i sunčano. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar. Minimalna temperatura od 14 do 18, maksimalna dnevna od 20 do 25 stepeni.

U Šapcu prepodne oblačno, sa kišom, popodne promenljivo oblačno, povremeno sa kišom. Duvaće umeren, vetar. Minimalna temperatura 16, maksimalna dnevna 23 stepena.
U ponedeljak pretežno sunčano.
U utorak sunčano.
U sredu i četvrtak pretežno sunčano.
Podelite
 • U Šapcu sutra umereno oblačno. Duvaće slab, vetar. Minimalna temperatura 0° C, maksimalna dnevna 4° C.
  20. jan
 • U Šapcu sutra prepodne oblačno i suvo, popodne umereno oblačno. Duvaće slab, severoistočni vetar. Minimalna temperatura 1, maksimalna dnevna 6 stepeni.
  19. jan
 • U Šapcu sutra prepodne oblačno i suvo, popodne oblačno sa susnežicom. Duvaće slab, vetar. Minimalna temperatura 0, maksimalna dnevna 3 stepena.
  18. jan
 • U Šapcu umereno oblačno. Tiho i bez vetra. Minimalna temperatura minus tri, maksimalna dnevna dva stepena.
  17. jan