Vremenska prognoza, Šabac - 11.7.2019.

11. jul 2019. 15:26

Na severu i severozapadu Evrope biće oblačno sa kišom, a kišovito će biti i u Rusiji. Pljuskovi sa grmljavinom očekuju se u oblasti Alpa. Najhladnije je na zapadu Rusije, a najtoplije u Španiji.

Na Balkanskom poluostrvu umereno oblačno, na severozapadu i zapadu ponegde sa kišom, pljuskovima i grmljavinom.

U Srbiji umereno oblačno i malo toplije, ali i dalje svežije u odnosu na prosek za ovo doba godine. Na krajnjem severozapadu biće uslova za slabu kišu, a posle podne na jugozapadu se uz jači razvoj oblačnosti očekuje pojava lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar, na istoku Srbije povremeno i jak.

U Šapcu sutra prepodne sunčano, popodne promenljivo oblačno, povremeno sa kišom. Duvaće slab, vetar. Minimalna temperatura 15° C, maksimalna dnevna 26° C.

U subotu i nedelju promenljivo oblačno, povremeno sa kišom.
U ponedeljak sunčano
U utorak oblačno, povremeno sa slabom kišom.
Podelite
 • U Šapcu sutra prepodne sunčano, popodne pretežno sunčano. Duvaće slab, istočni vetar. Minimalna temperatura 12, maksimalna dnevna 24 stepena.
  13. jul
 • U Šapcu sutra prepodne sunčano, popodne pretežno sunčano. Duvaće slab, zapadni vetar. Minimalna temperatura 18, maksimalna dnevna 32 stepena.
  10. jul
 • U Šapcu sutra prepodne sunčano, popodne sunčano i veoma toplo. Duvaće slab, jugozapadni vetar. Minimalna temperatura 17, maksimalna dnevna 31 stepen.
  9. jul
 • U Šapcu sutra sunčano. Duvaće slab, jugozapadni vetar. Minimalna temperatura 16, maksimalna dnevna 28 stepeni.
  8. jul