Vremenska prognoza, Šabac - 11.7.2019.

11. jul 15:26

Na severu i severozapadu Evrope biće oblačno sa kišom, a kišovito će biti i u Rusiji. Pljuskovi sa grmljavinom očekuju se u oblasti Alpa. Najhladnije je na zapadu Rusije, a najtoplije u Španiji.

Na Balkanskom poluostrvu umereno oblačno, na severozapadu i zapadu ponegde sa kišom, pljuskovima i grmljavinom.

U Srbiji umereno oblačno i malo toplije, ali i dalje svežije u odnosu na prosek za ovo doba godine. Na krajnjem severozapadu biće uslova za slabu kišu, a posle podne na jugozapadu se uz jači razvoj oblačnosti očekuje pojava lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar, na istoku Srbije povremeno i jak.

U Šapcu sutra prepodne sunčano, popodne promenljivo oblačno, povremeno sa kišom. Duvaće slab, vetar. Minimalna temperatura 15° C, maksimalna dnevna 26° C.

U subotu i nedelju promenljivo oblačno, povremeno sa kišom.
U ponedeljak sunčano
U utorak oblačno, povremeno sa slabom kišom.
Podelite
 • U Šapcu sutra prepodne sunčano, popodne pretežno sunčano. Duvaće slab, zapadni vetar. Minimalna temperatura osam, maksimalna dnevna 21 stepen.
  14. nov
 • U Šapcu sutra prepodne umereno oblačno, popodne promenljivo oblačno, povremeno sa kišom. Duvaće slab, severoistočni vetar. Minimalna temperatura 12°...
  13. nov
 • U Šapcu sutra prepodne oblačno i suvo, popodne umereno oblačno. Duvaće jak, zapadni vetar. Minimalna temperatura 16, maksimalna dnevna 22 stepena.
  12. nov
 • U Šapcu prepodne oblačno, povremeno sa slabom kišom, popodne promenljivo oblačno, povremeno sa kišom. Duvaće umeren, zapadni vetar. Minimalna...
  11. nov