Zelena biciklijada ima i humanitarni karakter: Pomozite malom Luki

22. jun 2019. 11:20

Manifestacija Zelena biciklijada, ove godine ima i humanitarni karakter. Građani će na startu, od 10 sati i 30 minuta, na Gradskom trgu u Šapcu, moći da daju svoj doprinos i na taj način pomognu malom Luki Mijailoviću iz Majura, koji boluje od retke bolesti – Stardž Veberovog sindroma, da ode na operaciju u Istanbul, koja je zakazana za drugu polovinu avgusta.

POMOZIMO NAŠEM LUKI
Luka Mijailović iz Majura, dečak uzrasta od 2 godine i 5 meseci boluje od retke bolesti Sturge Weber sindroma, kao i težeg oblika epilepsije rezistentne na medicinsku terapiju koja je menjanja 2 godine. Nakon određene dijagnostike u Srbiji i Rimu, ustanovljeno je da bi mu operacija hemisferotomija (odstranjivanje dela mozga) omogućila kvalitetniji način života i zaustavila dalje komplikacije. Obzirom na činjenicu da se ovakve operacije ne rade u Srbiji, upućen je u Istanbul, bolnica Acibadem. Državni fond zdravstvenog osiguranja je odobrio novac za operaciju u iznosu od 32.500 eura i deo novca za putne troškove. Ostale dodatne troškove roditelji snose sami.

POMOZIMO LUKI I PORODICI MIJAILOVIĆ

Ovim putem apelujemo da pomognete da se prikupi novac za njihov boravak u Turskoj. Novac za sve troškove koje treba da snose sami možete uplatiti na žiro račun majke Mine Mijailović:

tekući račun broj 325-9300600576195-35
Vojvođanska banka

Budimo humani i budimo svi jednaki !!!

https://www.facebook.com/events/407415733440561/
Podelite