Konkurs za čuvare parkova

21. jun 11:43

Sa porukom "Hajde da zajedno sačuvamo naš park", Grad Šabac raspisao je konkurs za čuvare parkova. Pravo prijave imaju svi penzioneri sa teritorije Šapca, a rok je 24.jun.


Poštovani penzioneri,
Pozivamo vas da se pridružite zajedničkoj borbi da SAČUVAMO NAŠE PARKOVE od nesavesnih građana i obezbedimo da naše porodice i komšije u njima nesmetano uživaju.
Potrebno nam je vaše iskustvo, znanje i ljubav prema gradu i njegovoj okolini. Vi najbolje znate koliko je truda potrebno da se parkovi urede, izgrade staze, pokosi trava, okreče površine, ali i razumete koliko je loše kada se sve to u trenu uništi.
Zato Grad Šabac raspisuje
KONKURS ZA ČUVARE PARKOVA
Posao budućeg čuvara biće da bude prisutan u parku, uočava potencijalne probleme kako što je bacanje smeća na površinu koja za to nije predviđena, ispisivanje grafita, lomljenje klupa, drveća i sličnih vandalskih oblika ponašanja i o tome obaveštava Komunalnu policiju.
Radno vreme biće od 20:00 do 04:00. Više informacija možete dobiti na telefon 015/345-700 i 015/ 341-919 kontakt osoba je Nenad Ilić.
Rok za prijavu na konkurs je 24. jun, a prvi radni dan budućih čuvara seniora biće 1. jul i radiće naredna tri meseca, odnosno tokom jula, avgusta i septembra.
Pravo prijave imaju svi penzioneri sa teritorije Šapca.
Smatramo da su naša želja i vaše iskustvo dobitna kombinacija za Šabac, jer vi ste ga decenijama predano razvijali, gradili ga znanjem i kreativnošću, a mnogi to rade i danas. Zato vas pozivamo da se javite na konkurs i pomognete da sačuvamo naše parkove.
Podelite