Dr Aleksandar Micić: Radujem se povratku u Šabac

15. april 13:53

Šabačka Opšta bolnica dobila je novog stučnjaka iz oblasti gastroenterologije. Reč je o dr Aleksandru Miciću, rodom iz Šapca, koji je dosadašnje bogato iskustvo gradio u eminentnim zdravstvenim ustanovama, među kojima je i Vojno medicinska akademija, odakle i dolazi u Šabac. Na ovaj način, šabačka zdravstvena ustanova, unaprediće procedure koje do sada nisu bile rutinske a kako najavljuju u OB, smanjiće se i liste čekanja pacijenata.
Podelite
  • Krajem avgusta i početkom septembra meseca počinje cvetanje ambrozije, a samim tim je povećan i broj osoba koji imaju simptome alergije na polen ove...
    20. avg
  • U organizaciji Komisije šabačkog Crvenog krsta, za okupljanje dobrovoljnih davalaca krvi, sutra je nova redovna akcija sredom - u Kulturnom centru, gde će...
    20. avg
  • Nakon temperatura od blizu četrdeset stepeni, koliko je u Šapcu bilo proteklih dana, današnje osveženje i te kako prija, ali je velika i nagla promena.
    14. avg
  • Redovnoj akciji prikupljanja neophodnih rezervi krvi, sredom u Kulturnom centru, danas se odazvalo trideset osmoro humanista. Uzeto je 35 jedinica krvi.
    14. avg