Narednih dana u Šapcu pretežno oblačno

11. mart 14:19

U utorak oblačno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom i sa olujnim vetrovima biće na severozapadu Evrope. Kiša i sneg očekuju se na jugoistoku kontinenta, a sneg na severu i severoistoku Evrope. Pljuskova sa grmljavinom biće u oblasti Egejskog mora i na istoku Mediterana. U ostalim predelima suvo vreme. Najhladnije u Skandinaviji i u oblasti Baltika, najtoplije u Španiji i Portugaliji.
Na severu i zapadu Balkana u utorak suvo i uglavnom sunčano. U ostalim predelima kiša, susnežica i sneg.
Na severu Srbije, suvo sa sunčanim periodima, u Vojvodini i sunčano. U ostalim predelima, biće oblačno i hladno sa kišom, susnežicom i snegom. Posle podne i uveče razvedravanje. Duvaće umeren do jak severni i severozapadni vetar, krajem dana u slabljenju.
U Šapcu prepodne umereno oblačno, popodne pretežno sunčano. Duvaće umeren, vetar. Minimalna temperatura 2° C, maksimalna dnevna 11° C.
U sredu umereno oblačno.
U četvrtak oblačno, povremeno sa slabom kišom
U petak umereno oblačno.
U subotu umereno oblačno.
Podelite
 • U Šapcu sutra umereno oblačno. Duvaće slab, jugozapadni vetar. Minimalna temperatura 15, maksimalna dnevna 27 stepeni.
  25. maj
 • U Šapcu sutra sunčano. Duvaće slab, vetar. Minimalna temperatura 12, maksimalna dnevna 24 stepeni.Od nedelje do srede promenljivo oblačno, povremeno sa...
  24. maj
 • U Šapcu prepodne pretežno sunčano, popodne promenljivo oblačno, povremeno sa kišom. Duvaće umeren, vetar. Minimalna temperatura 12, maksimalna dnevna...
  23. maj
 • U Šapcu pre podne sunčano, popodne promenljivo oblačno, povremeno sa kišom. Duvaće umeren, vetar. Minimalna temperatura 13, maksimalna dnevna 19 stepeni.
  22. maj