Direktna Banka proširila ponudu Agro kredita

7. mart 19:29

Direktna Banka će na šabačkom Sajmu poljoprivrede, koji se održava u periodu od 8. do 9. marta, promovisati aktuelnu kreditnu ponudu za registrovana porodična poljoprivredna gazdinstva i ekskluzivno predstaviti nove Agro kredite za osnovna sredstva. Reč je o novim kreditima namenjenim kupovini višegodišnjih zasada, poljoprivrednog zemljišta, osnovnog stada, nove opreme i mehanizacije, kao i kupovini, izgradnji ili adaptaciji poljoprivrednih objekata.
Agro krediti za osnovna sredstva imaju rok otplate do 36, odnosno do 60 meseci kod dugoročnih kredita koji se odobravaju u maksimalnom iznosu do tri miliona dinara. Posebna pogodnost jeste mogućnost klijenta da izabere grejs period od 3 ili 6 meseci, koji je uključen u ukupan period otplate, kod kredita za izgradnju, adaptaciju ili kupovinu višegodišnjih zasada sa mesečnim i tromesečnim anuitetima.
Direktna Banka u svojoj ponudi ima i kratkoročne i dugoročne dinarske kredite sa fiksnom kamatnom stopom, za finansiranje obrtnih sredstava i ulaganja u sve poslovne aktivnosti poljoprivrednih gazdinstava, poput ratarstva, stočarstva, voćarstva i povrtarstva. Ovi krediti se odobravaju bez depozita i učešća, takođe u maksimalnom iznosu do tri miliona dinara. Kratkoročni krediti imaju fiksnu nominalnu kamatnu stopu koja iznosi 0% godišnje, a sredstva se mogu iskoristiti za nabavku robe, sirovina, materijala, gotovih proizvoda i usluga koje poljoprivrednici koriste u proizvodnji.
„Agro krediti Direktne Banke predstavljaju pravo rešenje za sva registrovana poljoprivredna gazdinstva kojima treba sigurna podrška za investicije i obrtna sredstva. Do sada ostvareni rezultatati u segmentu poslovanja sa poljoprivredom govore u prilog tome da su naši Agro krediti među najkonkurentnijim na bankarskom tržištu Srbije. Posebnu pogodnost predstavlja jednostavna procedura podnošenja zahteva, kao i brz rok odobrenja od samo nekoliko dana po dostavljanju potrebne dokumentacije“ objašnjava Ana Kresoja Okanović, šefica ekspoziture Direktne banke u Šapcu.
Ona ističe da bilo da je reč o kratkoročnim ili dugoročnim kreditima za obrtna ili osnovna sredstva, rok otplate je moguće prilagoditi sezonskoj prirodi posla i kredit servisirati u vidu mesečnih, tromesečnih ili šestomesečnih rata.
Svi zainteresovani poljoprivrednici će na štandu Direktne Banke, kao i u bilo kojoj ekspozituri Banke širom Srbije, moći da dobiju konkretne savete kako da na najbolji način obezbede sredstva za obnovu gazdinstava, opreme i mehanizacije, kao i uvećanje prinosa.
Podelite
 • Festival jagoda, koji ima za cilj da promoviše Pocerinu kao jednu od vodećih regija po proizvodnji ovog voća u Srbiji, održan je juče u Culjkoviću, uz...
  25. maj
 • Na sajmu poljoprivrede u Novom Sadu, najvećoj i najznačajnijoj manifestaciji posvećenoj poljoprivredi posetiocima proizvode i usluge predstavlja 32...
  16. maj
 • Jedan od izlagača na poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu je i Aik banka, koja već četvrtu godinu za redom dobija nagradu za najbolju komercijalnu banku u...
  16. maj
 • Na 86. Međunarodnom sajmu poljoprivrede u Novom Sadu nastupa preko hiljadu i po izlagača iz 32 zemlje, a donose proizvode i usluge iz 61 države. Kiša i...
  15. maj