U šabačkoj Opštoj bolnici zabrana poseta hospitalizovanim pacijentima

8. februar 13:01

U skladu sa aktuelnom epidemiološkom situacijom - povećanim brojem akutnih respiratornih infekcija i pojavom sezonskog gripa, u šabačkoj Opštoj bolnici od danas su zabranjene posete hospitalizovanim pacijentima. Epidemiološka situacija će se svakodnevno pratiti i čim uslovi dozvole – posete će biti ponovo omogućene, navodi se u saopštenju Opšte bolnice. Inače, u ovoj ustanovi, u redovnim okolnostima, dani predviđeni za posete su subota, nedelja, utorak i četvrtak.

Podelite
 • Krajem avgusta i početkom septembra meseca počinje cvetanje ambrozije, a samim tim je povećan i broj osoba koji imaju simptome alergije na polen ove...
  20. avg
 • U organizaciji Komisije šabačkog Crvenog krsta, za okupljanje dobrovoljnih davalaca krvi, sutra je nova redovna akcija sredom - u Kulturnom centru, gde će...
  20. avg
 • Nakon temperatura od blizu četrdeset stepeni, koliko je u Šapcu bilo proteklih dana, današnje osveženje i te kako prija, ali je velika i nagla promena.
  14. avg
 • Redovnoj akciji prikupljanja neophodnih rezervi krvi, sredom u Kulturnom centru, danas se odazvalo trideset osmoro humanista. Uzeto je 35 jedinica krvi.
  14. avg