Vremenska prognoza - Šabac 12.1.2019.

12. januar 20:41

Od jutros u Srbiji uglavnom bez snega, ali s jakim mrazom. Vanredna situacija je na snazi u sedam opština. Glavni putni pravci su prohodni, ali je otežan saobraćaj zbog poledice i snega u brdskim predelima. Iz Sektora za vanredne situacije poručuju da će za dva do tri dana, ako ne bude novog snega, sve vratiti u redovno stanje. Auto-moto savez Srbije upozorava vozače da je, iako padavine prestaju, dosta hladno u jutarnjim satima i zato postoji opasnost od leda i poledice na putu, a zbog temperatura ispod nule posuta so nema puni i pravi efekat, zbog čega postoji realna opasnost od izletanja sa puta i gubljenja kontrole nad vozilom.

U Šapcu sutra prepodne oblačno i suvo, popodne promenljivo oblačno, povremeno sa kišom. Duvaće slab, vetar. Minimalna temperatura -1, maksimalna dnevna 5 stepeni.
Podelite
 • U Šapcu sutra prepodne oblačno i suvo, popodne pretežno sunčano. Duvaće slab, vetar. Minimalna temperatura 16° C, maksimalna dnevna 29° C.
  16. jul
 • U Šapcu prepodne umereno oblačno, popodne sunčano. Duvaće slab, severoistočni vetar. Minimalna temperatura 15, maksimalna dnevna 28 stepeni.
  15. jul
 • Oblačno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom biće u severnim, centralnim i jugoistočnim predelima Evrope, a obilnije padavine i grmljavinske nepogode...
  14. jul
 • Oblačno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom biće u centralnim, istočnim i jugoistočnim predelima Evrope, a ponegde se očekuju i grmljavinske nepogode....
  13. jul