Tropski dani sa temperaturom od preko 30 stepeni

6. avgust 18:29

Iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda najavili su da će tropski dani, sa temperaturama od 30 i više stepeni, zajedno sa tropskim noćima, sa 20 i više stepeni, obeležiti čitavu ovu sedmicu. Uz očekivanje velikih vrućina, izdat je žuti alarm, a u sredu se očekuje da temperatura dostigne 35 stepeni. Građanima se savetuje da ne izlaze napolje u najtoplijem delu dana kao i da piju puno tečnosti. Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do 12. avgusta, biće pretežno sunčano, toplo i sparno uz retku pojavu popodnevnih pljuskova i grmljavina, uglavnom u planinskim predelima.U Šapcu sutra sunčano i veoma toplo. Minimalna temperatura 19, maksimalna dnevna 32 stepena.
Podelite
 • U Šapcu sutra sa sunčanim intervalima, popodne magla. Duvaće slab, južni vetar. Minimalna temperatura minus dva, maksimalna dnevna četiri stepena.
  12. dec
 • U Šapcu sutra oblačno i suvo. Duvaće slab vetar. Minimalna temperatura dva, maksimalna dnevna šest stepeni.
  11. dec
 • Narednih dana očekuje nas promenljivo oblačno i hladnije vreme sa kišom, susnežicom i snegom. Sutra moguća kiša. Najviša dnevna temperatura 9 stepeni.
  9. dec
 • U Šapcu sutra oblačno popodne sa kišom. Duvaće slab vetar. Minimalna temperatura četiri, maksimalna dnevna sedam stepeni.
  7. dec