Saopštenje za javnost inicijative Selo-grad

6. avgust 2018. 18:18

Skup Saveza za Srbiju prošle srede u Šapcu još jednom je ogolio namere bolesno vlastoljubive i agresivne politike Srpske napredne stranke, koja čak ne preza ni od toga da svoje pristalice iskoristi na najbrutalniji način i izvrgne ih ruglu, ističe se u saopštenju Inicijative Selo-grad. Prenosimo ga u celosti.

Šabački naprednjaci doveli su građane ispred Pozorišta da se na najpogrdniji i najsramotniji način obraćaju ljudima koji na svoj način žele da promene stvarnost u Srbiji. Pri tom, većina njih nisu građani Šapca ali su ga, po nalogu šefova, agresijom i prostaštvom nemilice obrukali.
A kako i ne bi kad veliki vođa svakoga dana prebacuje normu u fabrici mržnje koju je stvorio, vaspitava ih da budu vulgarni i agresivni, a često imaju i praktične oglede, na primer razbijaju glasačke kutije u sred lokalnog parlamenta.
Svu apsurdnost politike naprednjaka ali i opasnost po um građana, potvrdio je čovek koji je sticajem nesrećnih okolnosti narodni poslanik a građanima javno obećava da će svakako i u narednom periodu da iznosi neistine, odnosno laži. Pri tom, opet sticajem nesrećnih društvenih okolnosti doktor nauka, a Šapčani ga pamte kao falsifikatora pečata i čoveka koji se lažno predstavlja.
E takva moralna nakarada izdaje naloge određenoj kategoriji građana da divljaju gradom kako bi on, i njemu slicni, isfrustrirani statusom koji uživaju, ostvarili svoje bolesne ambicije. To je čovek koji cinkari građane i lokalnu vlast, bavi se spletkama i dodvorava ministrima.
Šabac će ostati grad slobodnog mišljenja, dijaloga, grad koji uvažava razlike i ceni toleranciju - navodi se u saopštenju Inicijative Selo grad.

Podelite
 • Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kampanju "Budućnost Srbije" danas je predstavio u Mačvanskom okrugu. U Šapcu se građanima obratio na mitingu. U toku...
  14. feb
 • Gostujući večeras u studiju Telvizije Šabac, gradonačelnik Nebojša Zelenović, rekao je da ni pet Vučića ne može da promeni vlast u Šapcu. Jedini...
  14. feb
 • Protest održan u Kruševcu “Stop krvavim košuljama” jeste početak buđenja naroda, koji dalje organizuju proteste Jedan od pet miliona u gradovima...
  13. feb
 • U prostorijama Inicijative „Selo-grad“ održana je konferencija za novinare, na kojoj su funkcioneri "Inicijative", na zahtev poljoprivrednih...
  12. feb