Saopštenje za javnost inicijative Selo-grad

6. avgust 18:18

Skup Saveza za Srbiju prošle srede u Šapcu još jednom je ogolio namere bolesno vlastoljubive i agresivne politike Srpske napredne stranke, koja čak ne preza ni od toga da svoje pristalice iskoristi na najbrutalniji način i izvrgne ih ruglu, ističe se u saopštenju Inicijative Selo-grad. Prenosimo ga u celosti.

Šabački naprednjaci doveli su građane ispred Pozorišta da se na najpogrdniji i najsramotniji način obraćaju ljudima koji na svoj način žele da promene stvarnost u Srbiji. Pri tom, većina njih nisu građani Šapca ali su ga, po nalogu šefova, agresijom i prostaštvom nemilice obrukali.
A kako i ne bi kad veliki vođa svakoga dana prebacuje normu u fabrici mržnje koju je stvorio, vaspitava ih da budu vulgarni i agresivni, a često imaju i praktične oglede, na primer razbijaju glasačke kutije u sred lokalnog parlamenta.
Svu apsurdnost politike naprednjaka ali i opasnost po um građana, potvrdio je čovek koji je sticajem nesrećnih okolnosti narodni poslanik a građanima javno obećava da će svakako i u narednom periodu da iznosi neistine, odnosno laži. Pri tom, opet sticajem nesrećnih društvenih okolnosti doktor nauka, a Šapčani ga pamte kao falsifikatora pečata i čoveka koji se lažno predstavlja.
E takva moralna nakarada izdaje naloge određenoj kategoriji građana da divljaju gradom kako bi on, i njemu slicni, isfrustrirani statusom koji uživaju, ostvarili svoje bolesne ambicije. To je čovek koji cinkari građane i lokalnu vlast, bavi se spletkama i dodvorava ministrima.
Šabac će ostati grad slobodnog mišljenja, dijaloga, grad koji uvažava razlike i ceni toleranciju - navodi se u saopštenju Inicijative Selo grad.

Podelite