Republički hidrometeorološki zavod izdao upozorenje o velikoj količini padavina tokom vikenda

7. jul 2018. 19:05

Republički hidrometeorološki zavod izdao je upozorenje o velikoj količini padavina tokom vikenda. U celoj Srbiji zadržaće se kišovito vreme sa jakim pljuskovima i grmljavinom, izjavio je meteorolog Nedeljko Todorović. „Kišovito vreme očekuje se do utorka, ali će intenzitet i učestalost padavina oslabiti narednih dana. Biće lokalnih pljuskova, u pojedinim mestima sa količinom padavima od 10 do 20 litara po kvadratnom metru“, rekao je Todorović, za Tanjug. U sredu se, kaže, prognozira toplije i sunčano vreme, a od četvrtka pretežno sunčano, u popodnevnim satima retka pojava kratkotrajnih pljuskova.
Prema prognozama - u narednih desetak dana ne očekuju se vrućine sa temperaturama iznad 30 stepeni.
Podelite
  • U Šapcu sutra sunčano. Tiho i bez vetra. Minimalna temperatura -4° C, maksimalna dnevna 6° C.
    6. feb
  • U Šapcu sutra prepodne oblačno i suvo, popodne umereno oblačno. Duvaće slab, vetar. Minimalna temperatura 2, maksimalna dnevna 7 stepeni.
    5. feb
  • U Šapcu sutra oblačno, povremeno sa slabom kišom. Duvaće slab vetar. Minimalna temperatura tri, maksimalna dnevna pet stepeni.
    4. feb
  • U Šapcu sutra oblačno, povremeno sa slabom kišom. Duvaće slab, vetar. Minimalna temperatura 4° C, maksimalna dnevna 5° C.U utorak u Srbiji oblačno sa...
    3. feb