Bez naplate parkinga 1. i 2. maja

30. april 2018. 18:40

Sve Službe Javnog komunalnog preduzeća "Stari grad" tokom praznika radiće po uobičajenom rasporedu. Služba za iznošenje smeća, radiće redovno kako na gradskom, tako i na seoskom područja.

Uobičajeno, u dane praznika 1. i 2. maja, sutra i u sredu - u zoniranim delovima grada neće biti naplaćivano parkiranje.

Telekom Srbija, Izvršna jedinica Šabac, zbog otklanjanja smetnji na podzemnom kablu, obavlja radove u ulici Janka Veslinovića u delu trotoara između brojeva 28 i 32, i na makadamskoj stazi kod broja 32. Najavljeno je da će radovi trajati do 23. juna.
Podelite
 • Javno-komunalno preduzeće "Stari grad" sutra će ambalažni, selektovani otpad odnositi iz Maova, Bogosavca, Varne i Dobrića. Komunalni otpad, prema...
  17. jan
 • U Šapcu sutra po podne promenljivo oblačno, povremeno sa kišom. Duvaće slab, vetar. Minimalna temperatura nula, maksimalna dnevna 10 stepeni.
  17. jan
 • Javno-komunalno preduzeće "Stari grad" sutra će ambalažni, selektovani otpad odnositi iz Male i Gornje Vranjske, Cerovca i Štitara. Komunalni otpad,...
  16. jan
 • U Šapcu sutra sunčano. Duvaće slab, vetar. Minimalna temperatura minus jedan, maksimalna dnevna 10 stepeni.
  16. jan